arrow up

Cash is het levensbloed
van elke onderneming

In welke sector u ook actief bent, tijdig betaald worden is
essentieel voor de financiële gezondheid van uw onderneming.

ico accounting firms

Accountancykantoren

Steeds meer accountancykantoren nemen namens hun klanten klantenopvolgingsactiviteiten op zich met Clearnox. Dit stelt hun klanten in staat hun middelen te heroriënteren en tegelijkertijd hun eigen bedrijfsresultaten te ondersteunen.

ico suitcase

Bedrijven

Het beheer van klantenrisico’s is een belangrijke uitdaging voor elke onderneming: het vermijden van onbetaalde facturen en het beperken van betalingstermijnen met Clearnox,  zijn sleutelfactoren om een goede financiële gezondheid te garanderen en groei te bevorderen.

ico factoring

Groothandel

Het beheer van laattijdige betalingen: het is een dagelijkse zorg voor groothandelaarsdie een groot volume aan facturen te beheren heeft. Met beperkte marges moet de groothandelaar een cashcultuur implementeren bij al zijn medewerkers… met Clearnox optimaliseert de groothandelaar de zichtbaarheid en samenwerking!

blockquote

Slechts 56% van bedrijven
heeft realtime overzicht van openstaande facturen

Ilse De Caluwe, Vennoot

Stemafisk

 

Het fiscaal kantoor Stemafisk hanteert steeds meer digitale toepassingen om de financiële processen van de klanten te automatiseren. Zo maakt het nu ook gebruik van Clearnox om de betalingen van openstaande facturen op te volgen en op een automatische manier herinneringen en aanmaningen te sturen.

sarah elizabeth o3gogpb4sru unsplash

Latest blogs and webinars

{{b.title.rendered}}

Lees meer arrow right

try out

Probeer Clearnox gratis uit

U heeft geen creditcard nodig: laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.